TÄNA! Tallinnas toimub aasta kõmulisem kirbuturg! Oma rõivaid müüb ka Vilja Savisaar!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast
Vilja Savisaar-Toomast Foto: Peeter Langovits

Juba kell 17 leiab Telliskivi Loomelinnakus aset Urban Kirbuturg, kuhu saabuvad oma rõivad müüma mitmed Eesti kuulsused nagu Vilja Savisaar, Joel Juht ning Maia Vahtramäe!

Foto: Kanal 2

«Mul on äärmiselt hea meel, et Kalamaja  ja Pelgulinn on viimastel aastatel läbi teinud peadpööritava arengu. Mulle meeldib käia sealsetel üritustel ja nautida sealset vaba ja inspireerivat  õhkkonda. Iga kord, kui olen külastanud seal korraldatud kirbuturgusid ostjana, olen mõelnud, et järgmine kord tulen ka ise kauplema,» rääkis Vilja Savisaar-Toomast, kes on varemgi heategevuslikel üritustel kaasa löönud.

Foto: Priit Simson

Sarmikas naispoliitik teab juba, millega ta kirbuturu kaubitsejaks kehastudes ostjate huvi äratama hakkab.

«Eks aastatega on koju kogunenud asju, mis on kvaliteetsed, aga mida ma ise enam ei kanna ja mis on garderoobi niisama kasutult rippuma jäänud. Põhiliselt lähevadki kaubaks rõivad, aga ka mõned jalanõud. Minu arvates on kõik, mida pakun kvaliteetne, minu jaoks juba vähe huvitav, aga teistele võiksid huvi pakkuda küll. Ma ei tee seda isikliku kasu eesmärgil,  tulu soovin annetada heategevuslikul eesmärgil,» rääkis Vilja Savisaar-Toomast.

Oma garderoobi sisu kohta selgitas ta: «Ise ostan asju mitte nime, vaid ikkagi meeldivuse järgi, mis ei tähenda, et need ei võiks olla ka tuntud brändidelt,» lisades ka: «Naistele soovitan jääda iseendaks ja osta rõivaid ja jalanõusid, mis neile tõsiselt meeldivad. Miks mitte vahest ka midagi erilist ja ekstravagantset!»

Foto: Baltic Session

Urban Kirbuturult ei puudu sel aastal ka Eesti Tippmodell 2013. aasta võitja Sandra Ude ning mitmed Eesti moemaanid ja -blogijad nagu Grete Link, Mari-Liis Suvi, Teele Mustallikas ja Iti-Pätrik Järve.

Turg pakub ohtralt melu - glamuuri, sära, põnevust ja positiivset energiat! Kõik selle toovad rahvani suurepärane õhtujuht, DJ ning esinejad.

Foto: Baltic Session

Shoppama on oodatud igas vanuses ja igasuguse stiilimaitsega huvilised, sest avaneb võimalus täiendada oma sügisest garderoobi originaalsete leidudega ja seda ülisoodsalt!

Varuks on mitmeid üllatusi ning peakorraldaja Joel Juht elab kauplejatele kaasa koos JJ-Street Baltic Session´i ühe õhtujuhi ja erikülalisega Chris Shake´iga! 

On jäänud vaid loetud tunnid, et osaleda unustamatul Urban Kirbuturul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles