Kristel Aaslaid näosaates: muusikale kuulub mu süda kõige rohkem

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt, Kristel Aaslaid
Su nägu kõlab tuttavalt, Kristel Aaslaid Foto: Karli Saul/SCANPIX

Laulev näitleja ja 3. hooaja «Su nägu kõlab tuttavalt» telesaate staar Kristel Aaslaid tunnistas Elu24-le peale esimese saate salvestust, et teda projektis osalemiseks polnud vaja pehmeks rääkida.

«Ma olin juba kohe eos nõus selle saate fännina projektist osa võtma. Kui mulle helistati, siis olin kohe nõus ning tegemist ei olnud keerulise otsusega,» kostis Kristel Aaslaid innukalt.

Peale esimese näosaate osa lindistust rääkis näitleja, et siiani on kõik väga tore olnud. «Arvasin, et mingid asjad hakkavad mind pärast esimest salvestust rohkem närima. Ilmselgelt alati saab paremini, see juba eestlaslik mentaliteet.»

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Aaslaid tunnistab, et teda ennast tuli tõesti esituses palju läbi ja nüüd ongi vaja hakata õppima, kuidas seda rohkem peita. «See oli alles avasaade, loomulikult me teeme vigu. Mart oli muidugi fantastiline ja Lauri ka. Minul ei ole kahetsusi ja tiim on väga äge.»

Oma aega raadio, telesarja ja laulmise vahel jaotab Aaslaid igati osalavalt. «Mingi hetk hakkasin mõtlema, et ilgelt palju asju on järsku. Tegelikult raadios olen ma üks kord nädalas. «Padjaklubi» võtted said meil juba karpi ja tegelikult on üsna lihtne ja võiks isegi veel midagi teha.» Nimelt leiab Kristel, et aja jaotamine on ju ainult kätte võtmise asi!

Foto: Viktor Burkivski

Näitlev laulja tunnistas veel lisaks, et kõige rohkem meeldib talle hetkel muusikat teha: «Olen hetkel sellise soone peal, kui olen hakanud hästi palju jälle lüürikat kirjutama. Elu on näidanud, et väga tihti mul sellised hood ei käi. Muusikale kuulub mu süda kõige rohkem,» lisab naine.

Oodata on ka värskeid singleid: «Oma rokipundiga Sierra Black käsime just Alar Aigro juures uut singlit lindistamas ning see on nüüd valmis. Avoid Dave'iga tuleb meil ka uus lugu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles