Uku Suviste teenis kolmanda koha eest 20 000 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Nädalavahetusel Jurmalas lõppenud lauluvõistluse auhinnaraha tarvis ei ole Suviste jõudnud veel plaane teha.

«Ma ei tulnud siia raha pärast. Aga rahapreemia saamine on igati meeldiv boonus,» tunnistas Suviste, et auhinnaraha on talle üsna tähtis. Kas auhinnaks saadud ligi 312 000 krooni panka panna või ära kulutada, sellele ei ole laulja veel isegi mõelnud, kirjutab Õhtuleht.

Üheks võimaluseks, kuidas auhinnaraha kulutada, võiks olla läbilöögi üritamine Vene muusikaturul, kui uskuda žürii liiget Raimonds Paulsi. Nimelt vastas see muusikakorüfee küsimusele, kas Suvistel võiks olla šanssi Venemaal, nii: «Kõik sõltub sellest, kuidas tal asjad edasi lähevad ja muidugi ei saa tänapäeval üle ega ümber sellest, et Vene šõubisnis nõuab korralikku rahalist toetust.»

Lauluvõistluse ajal ütles Suviste, et ta tahaks osata paremini vene keelt, mistap plaanib ta minna vene keele kursustele. «Tunnen siin, et tahaksin palju soravamalt ja puhtamalt vene keelt rääkida. Ma saan enam-vähem kõigest aru, aga tahaks natuke rohkem juttu ajada.»

Videod Suviste esinemistest Jurmalas leiad siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles