Diddy kümme nippi, kuidas saavutada edu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
P Diddy
P Diddy Foto: SCANPIX

USA muusikaprodutsent, räppar, näitleja ja moedisainer Diddy ehk Sean Combs avaldas kümme nõuannet, kuidas saada elus edukaks ja võimsaks.

Staari sõnul on tähtis endasse uskuda ning omada korralikku tööeetikat, kirjutas Vibe.

«Üks - tee rasket tööd. Ja siis tööta veel kõvemini. Minu ja sinu vahe on selles, et mina töötan, kui sina magad. Kui arvad, et oled päevas piisavalt teinud, tee edasi. Kaks - usu. Ära kaota iial usku! Ainult sina suudad võimatu võimalikuks teha, nii et tõesta maailmale, et ta eksib,» rääkis Diddy.

«Kolm - loe sente. Jah, asi on selles neetud rahas! Sa ei saa rikkaks raha raisates. Kuluta raha arukalt ning mõtle iga äritehing korralikult läbi. Ole tark. Neli - ole tagasihoidlik. Pea meeles, kust sa pärit oled ja mida ema sulle rääkis. Emal on jätkuvalt õigus! Viis - kuula. Vali hoolikalt inimesi enda ümber ning ümbritse end artistidest ja oma ala ekspertidest... Seejärel kuula, mis neil öelda on. Nemad aitavad sind tippu.»

«Kuus - armastus. Jäta enda päeva ruumi, et armastada ja olla armastatud! Seitse - ära tee sama viga kaks korda. Teist võimalust tavaliselt pole. Punkt. Kaheksa - ära lepi. Eemalda väljend «käib küll» oma sõnavarast. Anna endast kõik või ära mängi üldse. Üheksa - ole enesekindel. Ole tagasihoidlik, kuid enesekindel. Pea maas hoides ei jõua sa kuskile, ära pelga mõnikord kedagi ärritada.»

«Kümme - ära hakka end mugavalt tundma. Hetkel, mil valvsuse kaotad, jahib su kohta keegi uuem, noorem ja janusem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles