Fotod: «Tõuse ja sära» külaliseks on ilus ja andekas Ines Karu-Salo koos kõhutantsijatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu-Salo Maire Aunaste saates "Tõuse ja sära"
Ines Karu-Salo Maire Aunaste saates "Tõuse ja sära" Foto: ERR

Ines Karu on üle hulga aja Londonist kodus käimas ja saates «Tõuse ja sära» koos imeilusate kõhutantsijatega.

Homses saates «Tõuse ja sära» annab üle hulga aja intervjuu Ines Karu-Salo. Ta on küll rikaste edetabeli tipus platseeruva kasiinoärimehe Armin Karu tütar, kuid ometi teeb aktiivselt iseseisvat karjääri ja väga edukalt.

«Mina olen ikka mina ja isa on isa, ma olen alati soovinud omi asju ise teha - õppida ja iseseisvat karjääri omada,» ütleb blond kaunitar selget ja kindlalt.

Foto: ERR

Ta on sellega suurepäraselt hakkama saanud. Inese tantsutrupp InesDance, mis ainult silmailu pakub, tähistas 10. ja tema stuudio, mis õpetab soovijaid tantsima juba viiendat sünnipäeva ning kesklinnast laienetakse veel Haaberstisse, et kõik tantsuhuvilised saaksid ilusti liikuma õppida.

Kaunitar on kodus käimas Londonist, kust ta alustas muusikaliteatri õpinguid, mis annab suurepärase võimaluse siduda tantsuoskused laulu ja näitlemisega ning Ines on vahepeal saanud ka magistrikraadi lõputööga turundusest, mis osutus parimaks kogu kursusel.

Ines jätab kõikides oma tegemistes väga korraliku ja sihikindla noore inimese mulje, kel on põhjalikud selgitused oma tegemistest.

Foto: ERR
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles