Galerii: Dr Adik Levini südamlik raamatuesitlus Solarises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 2. oktoobril toimus Solarise Apollo raamatupoes südamlik dr Adik Levini raamatu esitlus.

Foto: Viktor Burkivski

Hinnatud doktor Adik Levin esitles Tallinnas Solarise Apollo raamatupoes oma elutööd käsitlevat raamatut «Dr. Levini tervisenõuanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele».

Foto: Viktor Burkivski

Raamatuesitlust väisas ka hiljuti koolitoidu-kokaraamatu avaldanud presidendiproua Evelin Ilves.

Foto: Viktor Burkivski

Teoses käsitleb hinnatud arst oma elutöö kahte peamist suunda: ema ja beebi suhet ning tervislikku toitumist. «Minu raamatu kaks kõige tähtsamat tõdemust on, et iga inimene saab ise ennast aidata ning see, et õigeid vastuseid meie elu ja tervise kohta saame meid ümbritsevast loodusest, mitte aga röövellikust globaliseeruva maailma turumajanduse süsteemist,» ütles doktor Levin.

Foto: Viktor Burkivski

«Selles teoses on kokku võetud minu elutöö kaks tähtsamat probleemi: esiteks ema ja lapse kontakt ning nende õigused haiglas ja humaanne vastsündinute meditsiin, raamatu teine pool on kajastab terveid eluviise – eelkõige tuleb jutu õigest toitumisest ja muidugi jagan ka omapoolseid soovitusi,» pajatas Adik Levin.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles