Video: Venemaa kalamees tõmbas välja inimhammastega kala

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimhammastega kala
Inimhammastega kala Foto: Youtube

Venemaal tõmbas kalamees välja kala, kellel on inimhambaid meenutavad hambad.

50-aastane Aleksei Korobov oli Venemaa loodeosas Põhja-Dvina jõel kui see kummalisus ta konksu otsa jäi, edastab news.com.au.

Mees arvas esmalt, et tegemist on tavalise latikaga. Kui ta kalast konksu eemaldas, avanes kala suu  ning sealt paistsid ilus hammasterida.

«Ta suri üsna kiiresti. Kui ma lõpustest kinni võtsin ja suu avasin, siis sain aru, et tegemist ei ole tavalise kalaga. Ma oleks üllatuse tõttu kala äärepealt käest pillanud, sest sel kalal olid inimhambad,» teatas mees.

Kohalikud kalanduseksperdid arvavad, et tegemist võib olla piraajaga. Oletatakse, et see kala jõudis mingil viisil Venemaa jõkke.

Kalateadlase Gennadi Dvorjankini sõnul ei usu ta, et tavaliselt troopilistes vetes elav kala oleks Venemaa jõkke ise ujunud. Pigem loobus eksootilise kala omanik oma lemmikust ja viskas ta veekogusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles