Vene rokisaurus esitleb uut albumit

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DDT Tallinnas 2008. a augustis.
DDT Tallinnas 2008. a augustis. Foto: Andres Pulver

Tänavu 27. oktoobril esineb Tallinna Saku Suurhallis Venemaa legendaarne rokkansambel DDT, lubades fännidele hoogsat ja sütitavat kontserti.

Bändi liider Juri Ševtšuk esitab Tallinnas nii vanu hitte kui laule oma uuelt duubelplaadilt. Tema teatel on käimas põhjalik, tõsine ja igapäevane töö uue albumi kallal: „Siin on palju laule, uusi ideid ja seadeid, värskeid lahendusi ja helisid. Kokku on sel plaadil 26 laulu, mille pärast me ei pea piinlikkust tundma.”

Erilist tähelepanu pöörab DDT kvaliteetsele helile ja tehnilisele varustusele, seepärast paistavad nende kontserdid alati silma laitmatu heli poolest. Igal kontserdil seatakse üles tohutu suured videoekraanid, valgustusega tegeleb spetsiaalne oma ala asjatundjatest koosnev meeskond.

„Tahame lavale tuua visuaalset tegevust, mis laiendaks muusikalisi kujundeid,“ rääkis Ševtšuk. „Üritame saavutada valguse, muusika, videokunsti, kuulajate ja muusikute ühtsust, et tõusta tavamõistusele kättesaamatutesse kõrgustesse. Usun, et oleme selle poole teel. Loodame, et meie uus kava tuleb veelgi võimsam kui eelmine programm „Maailm number null”.”

Kontserdi piletid on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles