Video ja galerii: DiModa moeüritusel särasid vuntsidega naised?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 26.septembril leidis Lounge DejaVu’s aset järjekordne iluüritus DiModa, millel esitleti kollektsiooni „Douze Papillons“ uuelt moe-projektilt UNIQUM. Kollektsiooni täiendasid GLOW Make Up salongi professionaalide make-up ning Julija Kazakova soengud. Esitluse lavastajaks oli stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein. 

UNIQUM on uus fashion-projekt, mis alustas oma tegevust septembri alguses. Läbiv idee ja kontseptsioon brändil on „ebatavaline tavalises“. 

Üldtuntud fakt selle kohta, et aksessuaarid mängivad olulist rolli nii meeste kui naiste „total look“’i saamisel. Õigesti valitud aksessuaar kannab endaga kaasa kandja emotsiooni ja seisundit ja mõnikord isegi palju enamat, kui me endale ette kujutada võime. Seetõttu on vaja pöörata sellistele väikestele kuid väljendusrikastele üldpildi loomise elementidele olulist rõhku. 

Foto: Maksim Toome

Avakollektsioon kannab nime „Douze Papillons“. See on liblikate kollektsioon, milles on esitletud 12 eksemplari. See on sümboole. Arv 12 iseenesest kannab juba kaasa suurt tagamõtet. Käesolevas kollektsioonis iga liblikas vastab kindlale kalendrikuule. Mis seejuures tähendab sümbolismi. Iga inimene on unikaalne ja iga elujuhtum toob endaga kaasa teatud erilised emotsioonid, tujud ja võrdlused ning on muidugi seotud ka teatud ajalise ja hooajalise hetkega. Selline aksessuaar ei ole vaid üldpildi kujundamise elemendiks, vaid võib osutuda ka meeldivaks meeldetuletuseks või mälestuseks. 

Foto: Maksim Toome

Kollektsioon on loodud algajate disainerite Darja Jurtšenko ja Jelizaveta Runina poolt, kes on ka väga loomingulised isiksused. 

Aksessuaaride loomise idee tekkis kaua aega tagasi, olles mõjutatud armastusest väikeste, kuid väljendusrikaste riidedetailide vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles