16 aastat suitsetanud Mari-Leen Albers loobus sigarettidest alles rasedana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halensi sügishooaja avaürituse moekas seltskond. Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja lapseootel Mari-Leen Albers
Halensi sügishooaja avaürituse moekas seltskond. Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja lapseootel Mari-Leen Albers Foto: Ardo Kaljuvee

Kirglik suitsetaja Mari-Leen Albers tunnistab oma blogis ausalt, et ka rasedus ei pannud teda suitsetamisest loobuma.

«Ma olen suitsetanud tänaseks 16 aastat, kaks korda maha jätnud – esimesel korral pidasin vastu vist kolm kuud, teisel korral kuu aega. Ka Austraalia hirmkallid suitsud ei pannud mind loobuma nagu paljusid. Ja tänaseni pole seda suutnud ka rasedus. Ei käinud seda klikki ära, millest osad naised foorumites kirjutavad, lihtsalt ei käinud,» tunnistas naine mõni aeg tagasi kirjutatud postituses blogis marimell.eu.

Paar päeva postitust osales Mari-Leen suitsetamisest loobumise seminaril.

«Ma läksin sinna ausalt ainult selle pärast, et ma teadsin, et kui ma läbi kukun ja uuesti suitsetama hakkan, siis ma saan oma raha tagasi,» tunnistab naine. Nimelt pakub Allen Carr’i meetod abi, kuid kui sa naased suitsetamise juurde, siis maksavad nad raha tagasi.

Foto: Ardo Kaljuvee

Tänaseks on Mari-Leen üle kuu aja suitsust vaba. «Uskuge või mitte, mul pole suitsu isu, mul on tunne, nagu ma ei oleks kunagi suitsetanudki,» ütleb jaanuaris emaks saav naine Elu24le.

«Ma olen ise ka siiani hämmingus, et mul pole isu, ma enam isegi ei mõtle sellele. Ja ma ei saa siiani aru, kuidas see meetod toimib, kuidas ja millal käis see klikk, ma ei tabanud seda ära! Aga vahet pole, ma vähemalt ei suitseta. Või nagu seminaril öeldakse – ma ei pea enam suitsetama!» rõõmustab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles