George Clooney pulmad maksid kümme miljonit eurot

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney ja Amal Alamuddin
George Clooney ja Amal Alamuddin Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar George Clooney ja ta kihlatu, Briti inimõigusadvokaat Amal Alamuddin abiellusid möödunud nädalalõpul Itaalias Veneetsias.

Meediaallikate andemetel läksid Clooney ja Alamuddini pulmad maksma kümme miljonit eurot.

Neli päeva kestnud pulmas oli vastuvõtt viie tärni luksushotellides kui ka Veneetsia Suure kanali juures.

Pulmas oli rohkem kui 100 külalist, kaasa arvatud Clooney Hollywoodi kolleegid.

Tseremooniad algasid möödunud reedel ja tipnesid selle nädala esmaspäeval kui Clooney ja Alamuddin registeeriti tsiviiltseremoonial.

Kümne miljoni euro sees on ka Amal Alamuddini pruutkleidi hind. Selle valmistas Oscar de la Renta moemaja. Kleidile oli käsitsi õmmeldud sadu pärle ja kalliskive.

Pruutkleidi juurde kuulus pikk loor.

Pulmakulude sisse kuulus ka veetaksode üürimine külaliste jaoks, ruumid hotellis Cipriani ning vastuvõtt Amani hotellis, kus Clooney ja Alamuddin andsid abieluvande.

Paar kinkis pulmakülalistele iPodid, milles on nende lemmiklaulud.

Itaalia meedia andmetel maksis pulmad kinni Alamuddini isa Ramzi, kes on Beiruti Ameerika ülikooli pensionile jäänud politoloogiaprofessor.

Tõenäoliselt maksis osa siiski ka Clooney, kes maailmas üks enam teenivaid näitlejaid.

Amal Alamuddin saabus koos perega Suurbritanniasse kui ta oli väikelaps. Pere põgenes Liibanoni kodusõja eest. Nüüdseks on Alamuddin Briti üks tuntumaid inimõigusadvokaate.

Moeasjatundjate sõnul on Amal Alamuddinist saanud maailmas uus moeikoon Cambridge`i hertsoginna Catherine`i, Jordaania printsessi Rania ning Hispaania kuninganna Letizia kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles