«Dracula» staar Luke Evans: ma ei ole Robert Pattinson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luke Evans
Luke Evans Foto: SCANPIX

Uus vampiirifilm «Dracula: Jutustamata lugu» erineb ülipopulaarsest «Videviku» saagast kõige muu seas ka selle poolest, et peaosatäitja Luke Evans ei näe välja nagu poistebändi liige.

«Ma ei ole Robert Pattinson,» ütles 35-aastane Walesist pärit näitleja ajalehele The Telegraph. «Mind aetakse aga tihtipeale segamini Orlando Bloomiga. Hiljuti külastasime Comic-Coni ja Orlando vaatas mulle otsa ja märkis, et me võiksime vennad olla. Võtan seda loomulikult komplimendina.»

Evans tegutses kümmekond aastat Inglismaal teatrinäitlejana ja tema esimeseks tööotsaks Hollywoodis oli Apollo roll 2010. aasta filmis «Clash of the Titans».

«Seitse aastat tagasi olid Hollywoodis meeletult populaarsed «Videviku» tüüpi iluspoisid ja mäletan, kuidas castinguagendid ütlesid: «Oleme otsinud mehi ja sa näed välja nagu mees ja sul on mehe hoiak.» Ilmselt oli toona turul vaba koht 30-aastasele mehele ja ma täitsin selle,» rääkis näitleja.

Foto: SCANPIX

Sellest ajast peale pole Evansil tegevusest puudust olnud ja ta mängis kassahittides nagu «Kiired ja vihased 6» ja «Kääbik: Smaugi laastatud maa».

Evan lisas, et oma näolappi, mis talle need tööotsad toonud on, ta ilukirurgiaga kohendama ei hakka, ehkki selline trend on meesnäitlejate seas järjest rohkem levima hakanud.

«Mul on tunne, et tänapäeval paanitsevad mehed vananemise pärast samamoodi nagu naised. Ma ei tea, kas nende agendid käsivad neil asju teha, kuid ma olen kindel, et minu agent ei julgeks mulle seda öelda. Käsiksin kuu peale kerida kõigil, kes arvaksid, et peaksin oma kortsudest vabanema,» sõnas ta. «Ma ei saanud kümme aastat ühtegi rolli ja võibolla oli asi selles, et mul polnud näos nii palju kortse kui praegu.»

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles