Vilja Savisaar astub täna abiellu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eurosaadik Vilja Savisaar (47) sõlmib täna abielu laulja Taivo Toomastiga (48). Ühe informeeritud allika sõnul algab pulmapidu kell pool kuus asukohaga Viimsi poolsaare tipus, ühes villas vaatega merele. Külalistele on teada antud, et pidu lõpeb kell üheksa õhtul.

Huvitava detailina väärib märkimist, et möödunud nädalavahetusel nägi Saaremaa ooperipäevadel publiku seas korraga nii Vilja Savisaart kui tema hiljutist abikaasat Edgar Savisaart. Tallinna linnapea liikus ringi saatjaga, kes meenutas välimuselt Tallinna linnavolikogu liiget Sofja Derjuginat, kirjutab ajakiri Naised. Kusjuures etenduseks, mida vaadati, oli «Figaro pulm». Mäletatavasti tegi Taimo Toomast Vilja Savisaarele abiellumisettepaneku selle sama lavatüki esietendusjärgsel olengul, mis toimus Tartus.

Nii Toomast kui Vilja Savisaar on lahutanud oma eelmise abielu. Toomast tegi seda tänavu aprillis. Vilja ja Edgar Savisaar teatasid oma abielulahutusest mullu detsembris, nad abiellusid 1996. aastal.

 

Astroloogilisest vaatevinklist on tänane päev abiellumiseks hea. Lähtudes sellest, et pruut on sündinud Lõvi päikesemärgis, peab astroloog Edda Paukson tänast päeva nii pidutsemiseks kui abielu registreerimiseks lausa suurepäraseks.

 

«Kuu on praegu Kalades, see tähendab romantilises märgis. Kalade märk on väga hea abiellumiseks,» ütleb Paukson ja lisab hetke pärast: «Väga-väga hea.»

 

Kui eeldada, et abiellumiskuupäev mõjutab mõneti abielu kulgu – just nii Paukson väljendus -, siis näitavad tähekaardid ka seda, et Vilja Savisaare abielu kujuneb suurte tunnetega kooseluks. «Esikohal ongi tunded, kõik muud asjad jäävad natuke tahapoole, nii nagu olema peab,» ütles tuntuim Eesti astroloog.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles