HND esitleb unplugged kava

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND pakub vahelduseks leebemat muusikat.
HND pakub vahelduseks leebemat muusikat. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Reedel, 6. augustil esitleb festivali “Viru Folk” raames oma uhiuut unplugged kava ansambel HND, mida kuuleb Käsmus Epsoni Metsalaval.

HND, kes igapäevaselt on tuntud energiliste lavaliste esinemistega rokkbänd, teeb kannapöörde, pakkudes tuttavaid rokivõtmes lugusid veidi rahulikumates ja intiimsemates toonides. Uue kuue saavad lood “Langenud inglite maal”, “Vaevu hingan”, “Kõverpeegli rahvas”, “Päikesepilkajad” jmt.

“Olles aastaid sõitnud rokkmuusika piirimail, vajasime värsket väljakutset,” ütles bändi bassimees Tarmo “TP” Põiklik. “Pärast Tartu levimuusikapäevade esinemist saime tuule tiibadesse ja otsustasime edasi eksperimenteerida meile võõrastes vormides. HND akustiline kava ongi nende mälestuste ja uute katsetuste sümbioos.”

HND akustiline kava pole pelgalt elektrita rokk, vaid lood on saanud uue kuue. Et lood laval kõlama saada, kaasab bänd tuntud eesti muusikuid. Käsmus on kohal Dagmar Oja taustalauljana, Hele-Riin Uib (ex-Blacky, 2 Quick Start jpt) löökpillidel, Erko Laurimaa (Shanon, Kongomania) kitarril ja Kaarel Tamra (X-Panda) klahvpillidel.

Kontsert toimub Käsmus Epsoni Metsalaval 6. augusti südaööl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles