Uusaastaöö suurim staar on legendaarne East 17

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1990ndate briti muusikalegend East 17
1990ndate briti muusikalegend East 17 Foto: Kaader videost

Vastavatud CatHouse kontserthalli uusaastashow peaesineja on 1990ndate briti muusikalegend East 17. Eksklusiivse kontserdiga Eestis üles astuv East 17 esitab kontserdil kogu oma kullafondi: «Stay Another Day», «House Of Love» ja palju teisi omaaegseid menuhitte.

1990ndate aastate tantsusaalide kuulsamaid artiste East 17 on üks oodatumaid ja suurima kuulajaskonnaga retrostaare Eestis. Artist on eelnevalt Eestis esinenud vaid kahel korral – 1996. ja 2009. aastal.

Pidev võrdlus ja konkureerimine 1990ndate briti teise populaarse poistebändiga Take That andis omal ajal kuulsuse hoogu juurde mõlemale. East 17 oli enim nö tänava- ja vastuhakkajate leeri esindaja ning Take That klanitud ja viisakate noorte iidol.

East 17 raadio- ja müügiedu on muljetavaldav. Bänd on müünud maailmas ligi 20 miljonit plaati. Neil on 18 Top 20 singlit ja neli Top 10 albumit. Suurimad bändi hittlood on tantsumuusika kogumikes leidnud endale kindla koha: «Stay Another Day», «Deep», «House of Love», «It’s Allright», «Thunder», «Let It Rain», «Holm My Body Tight», «All Around the World» ja paljud teised.

East 17le on sel aastal lisandunud uus liige Robbie Craig, kes on laiemalt tuntud laulja ja laulukirjutajana. Tema tuntuim lugu on Craig Davidiga kahasse loodud «Woman Trouble».

CatHouse kontserthall asub nüüdsest Tartu mnt 17. Et mitte ilma jääda aastavahetuse ägedamast showst, soovitab korraldaja broneerida lauad juba aegsasti: info.cathouse@gmail.com või telefonil 56605723.

East 17 kontserdi seisukohtade piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja piletilevi.ee kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles