Piret Järvis naudib maaelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis
Piret Järvis Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Kui ninjatüdrukuna kuulsaks saanud Järvis (26) koos elukaaslase Kallervo Karuga paar aastat tagasi endale kodu otsis, tundis ta kohe ära sobiva paiga Tallinnast 40 kilomeetri kaugusel Kernu lähistel.

Kuigi Järvisel kulub nüüd iga päev Tallinnas tööl käimiseks ( ta töötab majandusministeeriumis pressiesindajana  - T.L.) kaks tundi, leiab ta, et elu maakohas on muutnud teda heatujulisemaks, rahulikumaks ja õnnelikuks.

«Miks muidu põrutavad linnainimesed nädalavahetuse saabudes kividžunglist eemale rohelusse?» arutleb Järvis. «Ikka selleks, et end pidevast infomürast ja linnakärast välja lülitada. Seda on nii väga vaja, et saaks rahulikult oma mõtteid mõlgutada ja enesega kontaktis olla,» ütleb Järvis Anne&Stiilis ja lisab, et metsade ja põldude vahel elades loovad meeleolu nii värske õhk kui ka lähikonna karjamaadel peetavad lehmad, ringilendavad toonekured ja toredad naabrid.

Muide, välismaa staaridest on hiljuti maaelu kiitnud Cameron Diaz (vaata paremal pool artikkel SAMAL TEEMAL). Hea lugeja, kuidas Sulle tundub see maaelu? Avalda arvamust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles