Maria Stuart sai valmis uue särtsaka loo ja video, mis pajatab emotsioonidest

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Maria Stuart
Ansambel Maria Stuart Foto: Erakogu

Kevadel  esitles ansambel Maria Stuart oma esimest singlit «Luuraja». Bänd tänab kõiki kuulajaid hea tagasiside eest ning esitleb uut särtsakat lugu «Emotsioonid».

«Võiks öelda, et elu on nagu chill kulgemine mööda erinevate emotsioonide kaldteed. Vahel on elu nagu kiik, mis käib üles-alla, sama võib ka tunnete kohta öelda. Elus on emotsiooni. Ja sellest see laul just räägibki,» kirjeldab Maria Stuart värsket ja tempokat lugu.

Loole meisterdasid video Ott Rõngas ja Kerli Adov, peaosas Ilmo Tamm.

Lugu saab peagi kuulata lisaks Youtube’ile ka Spoifys ja iTunesis.

Loo sõnad on kirjutanud Liana Kolodinskaja, muusika terve bänd kooseisus Meelis Tisler, Liana Kolodinskaja, Hanna-Roosi Karro, Margus Sekk, Tõnu Ilves. Salvestas ja miksis Silver Lepaste (Clockwork Stuudio), masterdas Minerva Pappi (Chartmakers).

Maria Stuart on kohati romantiline, mõõduka kiiksuga, kaasahaaravate meloodiate ja rütmidega kergeroki bänd, mis kombineerib erinevate muusikastiilide parimaid külgi.

Bänd tegutseb Tartus, tehes peamiselt omaloomingut, sekka ka üksikuid kavereid. Maria Stuart on loodud 2013. aasta suvel ning ühiseid jooni võib tuua hiljuti laiali läinud Paha Pollyga (sama laulja).

Maria Stuart Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles