Videod: mis juhtub kui kohtingule saabub kõhna asemel paks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksperimenteerijaid huvitas, mis juhtub siis kui pimekohtingu kaaslane osutub välimuselt hoopis teistsuguseks kui piltidel
Eksperimenteerijaid huvitas, mis juhtub siis kui pimekohtingu kaaslane osutub välimuselt hoopis teistsuguseks kui piltidel Foto: Youtube

Internetis suhtlemine ja sealsed kohtinguleheküljed on muutunud väga populaarseks.

Samas on säilinud inimeste loomuomane kartus kui kohtutakse silmast silma võhivõõraga, edastab Yahoo News.

USAs tegi naljaeksperimentidega tegelev grupp Simple Pickup sotsiaalkatse, kasutades selleks näitlejaid ning uurides inimeste reaktsioone.

Eksperimenteerijaid huvitas, mis juhtub siis kui pimekohtingu kaaslane osutub välimuselt hoopis teistsuguseks kui piltidel.

Simple Pickup pani kohtinguleheküljele fotod seksikast ja saledast Sarah´st. Naine leppis temast huvitatud meestega kokku kohtumise Los Angeleses Sunset Boulevardil.

Enne kohtingut Sarah välimust muudeti spetsiaalse meigi, atribuutika ja riiete abil Naine tehti sõna otseses mõttes ülekaaluliseks.

Katse näitas, et enamik kohtingule tulnud mehi olid pettunud, et nägid saleda naise asemel paksu naist. Nad teatasid, et naise välimus ei vasta intrenetis olevatele fotodele.

Sama katse tehti ka mehega, kes muudeti seksika välimuse asemel paksuks. Kohtingule tulnud naiste reaktsioon oli sama – pettumus.

Simple Pickup esindajate sõnul ei pruukinud nende katsed just kõige eetilisemad olla, kuid samas olid naljakad ja rääkisid nii mõndagi inimeste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles