Trumm, bass ja house vallutavad Pärnu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Storm keerutab sel nädalavahetusel plaate suvepealinnas.
Dave Storm keerutab sel nädalavahetusel plaate suvepealinnas. Foto: Erakogu

Sel nädalavahetusel astub Pärnu Beach Clubi lavale kokku rohkem kui 20 DJd, laupäeval esitleb samas oma värsket mix-plaati “Waves” Dave Storm.

Sel reedel ja laupäeval toimub Beach Clubis “Club Cabrio Weekender”, mille reedene üritus “Tjuun In” keskendub trummile ja bassile ning dubstep'ile, laupäeval on kohal aga üritus “Waves” eesotsas Dave Stormi samanimelise plaadi esitlusega.

Ürituse korraldajate teatel on Beach Clubis kahel päeval avatud kaks lava.

Reedel mängivad trummi ja bassi peasaalis S.I.N, L.Eazy, Qba, To-Sha ja Bakter. Dubstepp'i mängivad "Kajatoa" lounge’is Joosep Reimets ja Samtheman.

"Tjuun In" ja "Kajatuba" on Raadio 2 õhtuse vööndi saated, mis kõlavad eetris reedeti 22-01. Sama nime kannab üritus, mida veavad saatejuhid Qba, To-Sha, L.Eazy ja Joosep Reimets. Külas on Raadio 2 oma DJ S.I.N ja dubstep'i produtsent SamTheMan. Pärnut esindab peol kohalik tegija Bakter.

Laupäeval väisab Pärnut rahvusvahelise mastaabiga DJ Dave Storm, kes esitleb Beach Clubis oma värsket albumit “Waves”.

Üks eesti tuntumaid DJsid ja produtsente on ainuüksi sel aastal mänginud plaate Brasiilias, Kenyas ja Ibizal. Augusti lõpus ootab teda ees tuur Lõuna-Aafrika Vabariiki ja Botswanasse. Tema muusikat on välja antud Inglismaal, Ameerika Ühendriikides, Hispaanias, Prantsusmaal ja mitmel pool mujal.

Miksplaadil “Waves” löövad laineid house-muusika absoluutsed tipud Sandy Rivera, Robert Owens, Jody Wisternoff (Way Out West), Manuel Tur, Capitol A, Francois Dubois jmt. Esindatud on eesti muusika Meelis Meri (DJ Meri) ja Dave Stormi enda loomingu näol.

Peale nende kahe astuvad laupäevasel esitluspeol üles veel kümmekond Eesti house-muusika põhitegijat nii pealinnast kui “progressiivsetest” väikelinnadest Viljandist, Kilingi-Nõmmelt, Pärnust ja Rakverest.

Nii käivad kahelt lavalt läbi DJd Ricky Inch, Direktor, DJ Ecstatic, Kinetik, Rando Sulg, Ats, Mad Jes & Ansmit, Reference Instruments ja Monotone.

Beach Club avab reedel ja laupäeval uksed kell 23.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles