Uus kuum ehitusmees «Meeleheitel koduperenaistes» on Brian A. Green

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Williams
Vanessa Williams Foto: SCANPIX

Hiljuti Megan Foxiga abiellunud Brian Austin Green («Beverly Hills 90210») teeb head karjääri, sest «Koduperenaiste» uuel hooajal hakkab ta remontima Bree (Marcia Cross) maja.

 

«Marcial tekib romantiline huvi Briani suhtes,» avaldas sarja looja Marc Cherry teisipäeval, «tahtsime, et oivaline sinikraeline ehitusmees tõmbaks Bree välja tema rafineeritud ja haritud maailmast. Keegi, kes on noorem ja mõjuks Breele väljakutsuvalt,» vahendab people.com. Green hakkab seriaalis lisaks Breele silma viskama ka teisele uuele tegelasele, «Inetust Bettyst» tuntud Vanessa Williamsile (47).

Lootust sädelevaks keemiaks ekraanil jagub, sest Cherry sõnul olevat Marcia Cross (48) punastanud, kui kuulis Greeni (37) tulekust sarja. «Punastan siiamaani,» ütles Cross, «ja ma üldse ei näitle veel! Just eile võtsime stseeni, kus Brian haaras mu käe, et mind kuhugi viia. See on Bree jaoks sisenemine tema füüsilisse intiimtsooni, mis tekitab temas närvilist erutust. Võin öelda, et mina olin erutatud samuti.» Cross lisas naljatades: «Ärge Brianile seda öelge!»

Cherry sõnul on ta loonud Bree tegelaskuju oma ema eeskujul, keda muide vapustavad tätoveeringud, kui ta neid nägema juhtub. Greenil tätokaid jagub, tema agent olla isegi küsinud, kas need peaks kinni katma stseenide tarvis, kus Green särgi seljast heidab. Cherry vastanud seepeale, et pole vaja: «Mulle meeldib idee, et Bree on sisse võetud kellestki, kel on tätoveeringud.» Hea lugeja, Greeni tätokaid piilu siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles