Ajakiri Just! hakkab ilmuma kaks korda nädalas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Pink
Alar Pink Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Meelelahutusajakiri Just! muutub alates septembrist paksemaks ja hakkab ilmuma kaks korda nädalas senise ühe korra asemel.

Kalev Meedia meelelahutustoimetuse juht ja ajakirja Just! peatoimetaja Merike Taal kommenteeris Elu24.ee’le, et kahest ajakirjast nädalas on mõeldud kaua. Otsest eeskuju selles osas kelleltki võetud pole, kuid pidevalt on jälgitud seltskonnaajakirjanduse arengut nii Eestis kui välismaal.

Mida tähendab kaks ajakirja nädalas tema, kui Just!-i peatoimetaja jaoks? «Kaks korda rohkem rõõmu,» sõnab Taal ja lisab, et selle tarvis on ka toimetust suurendatud.
Ka jutustab peatoimetaja, et uuele ajakirjale on kindlasti turgu, vastasel juhul oleks idee jäänud teostamata.


Just!-i kirjastava Kalev Meedia juhi Alar Pinki sõnul säilitab esmaspäevane Just! üldjoontes oma senise näo. Uus, samuti 100-leheküljeline Just! hakkab ilmuma neljapäeviti ja on lugejale teejuhiks eelolevasse nädalavahetusse.

Merike Taal ütles veel, et kui esmaspäevane Just! pakub nädala alguseks rahulikku lugemist ning pärast töist lõõgastust, siis neljapäeval ilmuv ajakiri on praktilise sisuga ning seda tasuks hoida oma käeulatuses terve nädalavahetuse vältel.

«Esmaspäevasesse ajakirja jäävad endiselt pikemad portreelood tuntud ja vähemtuntud staaridest, ülevaated seltskonnaüritustest, tutvustame slaavi staare, ilu- ja glamuurimaailma ning staaride lemmikloomi, » selgitas Taal.

«Neljapäevane ajakiri teeb ülevaate eeloleva nädalavahetuse sündmustest ning toob uudiseid muusikamaailmast, filmidest, plaatidest ja raamatutest. Ajakirjast ei puudu ka reisi- ja kööginurk ning tutvustame ka uusi treeningstiile. Tele- ja kinokavad leiab lugeja edaspidi samuti neljapäevasest Just!-ist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles