Jaan Tätte ütlus teeb Maarja-Liis Ilusa tuju heaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees oma sõiduvees: Jaan Tätte
Mees oma sõiduvees: Jaan Tätte Foto: Erakogu

Üle Eesti kisuvad ööd nüüd eriti tuulevaikseks, sest sellenimelise kontsertkavaga läheb täna liikvele kontserdikaravan Jaan Tättega eesotsas.

Tätte nimetab ürituse reklaamis Ilusat ja Liisi Koiksoni oma lemmikuteks, kuigi Maarja-Liisi sõnul pole ta Tättelt endalt seda kuulnud. «Mina kuulsin seda reklaamist. Muidugi teeb see tuju heaks!» pajatab lauljatar Õhtulehes, lisades, et on Tättega kokku puutunud vaid põgusalt. «Aastaid tagasi esinesime küll ühel laval, kuid kohtumine piirdus tol korral teretamisega,» märgib Maarja-Liis. Tema lemmikud Tätte lauludest on «Tuulevaiksel ööl», «Öö» ja «Oja laul». Kontserttuuri nimilugu esitab Tätte koos Liisi Koiksoniga, pundis on muidugi ka Tätte vana sõber Marko Matvere.

Ee..., ütleme siis niimoodi, et ilmselt sarnaneb Tätte jaoks reklaamisõnum naljaviskamisega, et algul proovib, kuidas tema öeldusse suhtutatakse ja siis läheneb juba personaalselt. Jääme ootama uudiseid kontserttuurilt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles