Pärnu rannas võrreldakse muskleid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rannas saab laupäeval muskleid võrrelda.
Pärnu rannas saab laupäeval muskleid võrrelda. Foto: AFP

Sel laupäeval toimub Pärnu keskrannas neljandat korda võistlus “Rannabiitseps 2010”, millel saavad kõik rannas viibijad oma biitsepseid teistega võrrelda.

Ürituse korraldaja Raivo Piiberi teatel on võistlejate ülesandeks sooritada ühe minuti jooksul kangiga maksimaalne arv biitsepsikõverdusi. Võidab see, kes suudab seda enim arv kordi.

Jõukatsumisest võivad osa võtta kõik rannas viibivad inimesed ja võistlus toimub kolmes kategoorias: naised, mehed ja kuni 18aastased noored. Vastavalt soole ja vanusele on kangil eri raskused.

“Ürituse eesmärk on inimeste üleskutsumine tervete ja sportlike eluviiside juurde,” seletas Piiber. “Pealtvaatajatele on “Rannabiitseps” visuaalset naudingut, nalja ja tõelist pingutust näitav etendus. Võistlus annab võimaluse end proovile panna ka inimestel, kes end sportlikuks ei pea.”

“Fitshop Pärnu rannabiitseps 2010” toimub Pärnu rannas Sunseti terrassil laupäeval algusega kell 13. Registreerimine on samas pool tundi enne algust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles