Parimaks kokaks ehk Teravaima noa tiitli vääriliseks kuulutati Toiduliidu üritusel ajakirjanike poolt põllumajandusminister Ivari Padar.
Pildid: parim kokk on Ivari Padar, parim toit marjadega kamakohupiimavaht
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima pala tiitel läks Imre Sooäärele marjadega kama kohupiima vahu eest.
Toiduliit korraldas 16. septembril Kalamaja Kokaklubis Eesti toidutööstuse käekäiku mõjutavate ühiskonnategelaste ja tippjuhtide ühiskokkamise, kus iga osaleja valmistas ühe tunni jooksul oma lemmikroa.
Põllumajandusminister valis selleks böffi, riigikogu liige Helir-Valdor Seeder rosina-kohupiima piruka, riigikogu liige Imre Sooäär marjadega kamakohupiimavahu, HKScan Estonia Rakvere lihatööstuse juht Teet Soorm verivorsti köögivilja ahjuvormi ning Leiburi juht Asso Lankots halvaa röstikad.
Ühise toiduvalmistamise eesmärgiks on juhtida avalikkuse tähelepanu Eesti toidule ja selle kvaliteedile ning ennistada Eesti toidu päeva traditsioon Eestis.