Jan Uuspõld kaotas raadioeetrisüütuse

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld kaotas raadioeetrisüütuse
Jan Uuspõld kaotas raadioeetrisüütuse Foto: Erakogu

Kolmapäeval, 24. septembri hommikul võis raadio Ring FM «Hommikuklubi» saates kuulata näitleja ja koomiku Jan Uuspõllu häält, kes oli eetris külalissaatejuht ja asendas Madis Millingut.

Ring FM hommikusaate üks juhtidest Rauno Märks rääkis Elu24-le, et nende eesmärk ei olnud teha Jan Uuspõlluga intervjuud vaid lasta pigem näitlejal olla saatejuhi rollis, valides teemasid ja lastes tal kaasa rääkida juba valitud teemadel.

«Külaline minu mõistes on persoon, kes tuleb intervjuu sessioonile ja räägib peamiselt oma asjast. Külalissaatejuht on saatejuhi asendaja ja avaldab oma arvamust teemadel, mida saates käsitleme,» rääkis raadiohääl Rauno Märks.

Märks lisas, et ta pole Janiga varem suhelnud ja seetõttu oli kujunenud temast arvamus läbi meedia.

«Ütlen ausalt - kartsin, et ta ei ilmu kohale. Aga vastupidi - mind hämmastas Jani täpsus, püüdlikkus ja eetriolukordades kiire kohanemine. Ta omas isiklikku arvamust ja ei kartnud seda välja öelda. Meie igal juhul Agnesega niiöelda hääletame ta edasi,» lisas Märks rõõmsalt.

Ring FM sagedused: Tallinnas ja Harjumaal 105,8 MHz, Tartumaal 104,7 MHz,  Pärnus 93,9 MHz ja Lõuna-Eestis 101,7 MHz.

Kuula saadet järele SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles