Draama «Naistevahetuses»: Oliver mõtles afääri välja kättemaksuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Naistevahetus» Oliver ja Meret
«Naistevahetus» Oliver ja Meret Foto: TV3

TV3 saates «Naistevahetus» vahetasid kodud linnast pärit Meret ja maalt tulnud Marina. Dramaatilise pöörde tõi saatesse Mereti mehe väide, et ta magas vahetusnaise Marinaga otse oma naise sängis.

Marina õppis juba esimesel õhtul ära, et Lasnamäel saab kõige paremini hakkama sarmiga. Meret polnud aga veel selgeks saanud, et suure lastehulga ja mehe kantseldamine käib kõva sõna abil.

Marina läks elus esimest korda loomaaeda ja võttis kogemusest viimast. Meret käis lastega rannas ja poes, kuid ta ei nautinud oma uut elu - kõva häälega rääkimine ei tulnud tal hästi välja.

Foto: TV3

Oliveril ja Marinal oli aga piisavalt aega, et koos aega veeta ja üksteist tundma õppida. Kuna Marina linna ei üldse ei tundnud, viis Oliver ta ekskursioonile.

Oliveri ja Marina ühise ajaveetmise tulemus oli see, Meret sai keset ööd Oliverilt sõnumi, et ta olevat Marinaga vahekorras olnud - kaks korda erinevatel päevadel. See viis naise täiesti paanikasse ja ta helistas keset ööd Marina emale Innale, süüdistades, et Marina magatab tema meest.

Foto: TV3

Järgmisel päeval korraldas Meret perega grilliõhtu ja ebamugavust tekitanud teemat ei puudutatud. Oliver ja Marina käisid aga rannas, kus Oliver tundis armukadedust, sest Marina nautis rannas musklis meeste vaatamist.

Oliver põhjendas oma paanikat tekitanud sõnumit sellega, et Meret murdis oma lubadust ja tarvitas uues kodus esimesel õhtul alkoholi. Mereti sõnul oli tegu kõigest väikese omavalmistatud tervitusnapsuga.

Foto: TV3

Peredevaheline olukord oli viie päeva pärast nii jabur, et pereemade kehtestatud uusi reegleid ei võtnud keegi tõsiselt.

Kaidol sai aga suhtedraamast villand ja ta suundus hea meelega Soome tööle.

Oliveri väidetav üleaisalöömine viis Mereti täiesti endast välja ja nad tülitsesid telefonitsi päevade kaupa. Marinal sai paari armukadetsemisest täiesti kõrini. «Kui su naine tagasi tuleb, võite kasvõi maha lüüa üksteist, mina lähen siit minema,» teatas Marina.

Oliver väitis lõpuks, et ta mõtles kõik välja kättemaksuks, kuna naine võttis uues kodus lonksu džinni.

Marina kinnitas, et mingit afääri pole olnud.

Foto: TV3

Kohtumisel soovitas Marina Oliveril oma naiselt vabandust paluda: «Palu temalt vabandust, mitte minult, sest see, mida sa talle tegid, oli alatu.»

Oliver paluski Meretilt vabandust, et ta asja üle võlli keeras.

«Mina ütlen, et minu ja Oliveri vahel pole midagi olnud ega saa olema, sest tal on pere ja lapsed,» rõhutas Marina. «Te olete haigelt armukadedad. Te tülitsete kümme päeva jutti. Saate sellest aru - te ei ole enam titad!»

Mõlemad naised tunnistasid, et nad nutsid saate ajal ja Meret väitis, et ta elas suisa rahustite najal.

Foto: TV3

«See on «Naistevahetus», mitte päris naistevahetus. Eile oli ainuke päev, kus ma kuulsin, et te rääkisite telefoni teel normaalselt. Natuke aega ja siis hakkas teil jälle mingi kammajaa pihta,» õiendas Marina.

«Kui see oli nali, siis miks sa ei või seda tunnistada, ja kui see ei ole nali, siis tunnistage mõlemad, et te eksisite. See pole naljakas. See on saade, see läheb eetrisse. Kõik näevad seda. Kas on vaja sellist mainet?» ahastas Meret.

Oliver süüdistas Meretit, et too üldse sõnumi avalikuks tegi.

«Me saatsime selle öö jooksul omavahel mingi 90 sõnumit. Ma olin nii endast väljas. Mis ma oleks pidanud plaksutama, et oo jee, mis seal ikka?» küsis Meret.

Oliver ütles, et ta lootis, et Meret vabandab alkoholi tarvitamise pärast.

«Sa tegid selle nn kättemaksu ühe kuramuse klaasi pärast? Sa ei olnud juures seal,» rõhutas Marina.

Oliver lõpetas vestluse teatega, et ta ei oska selle asja peale midagi öelda...

Mõlemad naised said saates osalemisest seega just selle kogemuse, mida nad ootasid - Marina sai põneva seikluse ja Mereti suhe tegi läbi tõelise tuleproovi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles