Snoop Dogg kutsub kõiki eesti fänne kontserdile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Akon
Akon Foto: Promo /JFK Music Team

Juba sel laupäeval, 30. augustil, koos Akoniga Tallinna Lauluväljakul esinev hiphopi legend Snoop Dogg kutsub reporter.ee vahendusel kõiki kontserdile kaasa elama.

«Ma tulen 30. augustil Eestisse koos oma homeboy Akoniga ja oleks parem, kui te kohe endale piletid ostaksite, sest teil on esimest korda võimalus näha ainsat ja õiget D-O-G-G’i!,» sõnas Snoop.

Snoop Doggi tervitust võid vaadata reporter.ee kodulehelt.


Muusik, produtsent ja näitleja Cordozar Calvin Broadus Jr. aka Snoop Dogg sündis 1971. aastal Californias. Oma erilise artistinime sai Calvin juba päris väiksena, kui ema hakkas teda kutsuma Snoop’iks eelkõige poisi riietumisstiili ja lemmikmultika «Peanuts» peategelase Snoopy järgi.

Juba varajases nooruses oli Snoop ümbritsetud muusikast ja lavasärast. Viieaastaselt alustas ta klaveriõpinguid ja esines kirikus. Populaarsus kooliseinte vahel tuli poisile kuuendas klassis, kui ta alustas rütmi saatel sõnade riimiseadmist ehk räppimist.

Keskkoolipäevil oli väikesest Snoopist ootamatult saanud ühe West Coasti mõjuvõimsama gängi mõjuvõimas liige. Tihedad külaskäigud kinnipidamisasutustesse andsid aga arvatavasti Calvinile selle viimase ja olulise tõuke, et sukelduda hiphop muusika glamuursesse maailma ja üritada jätta selja taha kõik ebameeldiv.

Alates 1992. aastast alustas ta koostööd legendaarse muusikaprodutsendi Dr. Drega ning valmis Snoop Doggi esimene sooloalbum «The Doggystyle». Album tuli välja 1993. aasta novembris ja sellest sai esimene debüütalbum maailmas, mis sisenes edetabelitesse kohe esimesele kohale.

Snoop Dogg on autoriteet paljudes muusikaringkondades ja teda peetakse ka üheks hiphopmuusika mõjuvõimsamaks meheks. Snoop oma karjääri jooksul koostööd teinud rohkem kui saja erineva artistiga ja osalenud rohkem kui paarikümnes filmis/sarjas, millest meile tuntumad on kindlasti «Training Day», « Starsky & Hutch» ning «Monk».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles