Staarid toovad letti oma parimad hilbud!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7. oktoobri õhtupoolikul leiab Tallinna Telliskivi Loomelinnakus esmakordselt aset JJ-Street Baltic Session Urban Kirbuturg
7. oktoobri õhtupoolikul leiab Tallinna Telliskivi Loomelinnakus esmakordselt aset JJ-Street Baltic Session Urban Kirbuturg Foto: Baltic Session
7. oktoobri õhtupoolikul leiab Tallinna Telliskivi Loomelinnakus esmakordselt aset JJ-Street Baltic Session Urban Kirbuturg, mis toob ostlema ja kauplema sajad inimesed, sealhulgas Eesti staarid!
Foto: Viktor Burkivski

Urban Kirbuturg on enneolematult põnev sündmus, mis juurutab rohelist mõtteviisi, luues võimaluse mõistlikumaks tarbimiseks ning originaalseks väljanägemiseks.

Kirbuturg ei tähenda aga seda, et kauplejad peaksid lähtuma üksnes urban või hip-hop teemast. Vastupidi! Kohapeal leidub midagi stiililt igaühele sõltumata vanusest. Iganädalaste kirbuturgude külastajad ja fännid kohtuvad sel korral meeldivas melus ja olustikus, kus taustaks mängib mõnus muusika, tuju tõstavad ja hoiavad suurepärased õhtujuhid ning põneva vahepalana saab nautida tantsuetteasteid.

 

Üllatusi jagub hiliste õhtutundideni, sest teiste seas saabuvad kauplema Eesti staarid ja tuntud näod! Sügisesest garderoobist võivad puududa just Kertu Jukkumi, Maia Vahtramäe või Alisa Tsitseronova aksessuaarid ning rõivad! Stiili ja originaalsust neil jagub ning Urban Kirbuturu staaride nimekiri täieneb iga päevaga! 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šoppamine ei ole mõeldud ainult naistele! Sel korral ei ole unustatud ka stiilseid mehi, sest üks kauplejatest on JJ-Street Tantsukooli looja Joel Juht! Tema garderoob on saanud mõjutusi nii ookeani tagant, kui riikidest üle maailma ning lisaks tantsulõvidele saavad eksklusiivse kaubaga tutvuda kõik külastajad.
 
Urban Kirbuturg toob sel aastal kokku väga eripalgelised kauplejad! 

Kui loodad veel kauplema pääseda, registreeru kibekiiresti kirbukas@balticsession.ee   

Soovijatele 2x3m müügilett 10 euro eest!

 

Oktoobrikuu teine teisipäev on ideaalne just selleks, et seada sammud Telliskivi Loomelinnakusse ning šopata nagu ei kunagi varem!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles