Video: mees saab iga päev 100 piinarikast orgasmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Barcroft TV

Ameerikas Wisconsinis elav mees on viimased kaks aastat kogenud sada orgasmi päevas ja ta pole nautinud neist ühtegi.

37-aastane Dale Decker on esimene mees, kes on haruldase sündroomi all kannatamisest avalikult rääkinud, vahendab Daily Mail.

Mees rääkis, et probleem algas 2012. aastal, kui tal läks toolilt tõustes paigast selgroo disk. Teel haiglasse sai ta viis orgasmi ja vaevast pole ta lahti saanud tänaseni.

Dale'i sõnul on tema seisundi juures kõige suuremaks probleemiks häbitunne.

«Kujutage ette, et olete oma isa matustel kirstu juures ja üritate temaga hüvasti jätta, kui saate sealsamas üheksa orgasmi. Ja terve su perekond seisab su selja taga. Sellise asja tõttu ei soovi sa enam elu sees ühtegi orgasmi kogeda. Selles pole midagi nauditavat, sest isegi, kui tunned füüsilist mõnu, tekitab toimuv sinus sügavat vastikustunnet. Kui oled avalikus kohas või laste juures... See häbi murrab su kiiresti,» seletas Dale, kes enam peaaegu üldse kodust väljas ei käi.

Dale'i abikaasa ja kahe lapse ema April tunnistab, et mehe haigus mõjub rusuvalt ka nende suhtele.

«Meil on praegu väga raske, sest ta pole võimeline tööl käima ja kõik kohustused on minu õlul. Me ei tee enam asju, mida naine ja mees peaksid tegema, ning tülitseme tühiste asjade pärast. Kuna tal on haigushoogusid ka öösel, magame eraldi voodites,» sõnas April.

Hoolimata pea lakkamatust erektsioonist ei seksi nad peaaegu kunagi, sest see on mõlema jaoks väga ebamugav.

Günekoloog dr Dena Harris on ravinud sarnaste sümptomite käes kannatavaid naisi ja tema sõnul on tegu tõsise närvihaigusega.

«See on ilmselge, et Dale kannatab. Muidugi leidub kahtlejaid, kes arvavad, et Dale kujutab seda lihtsalt ette. Kuid see pole nii - see on tõsine meditsiiniline probleem ja ma loodan siiralt, et ta saab abi. Erutus võib olla kaunis asi, kuid see pole tõeline erutus - see pole isegi seksuaalne. See on kohutav spasm ja võib olla väga valus. Dale paistab kannatavat nii füüsiliselt kui vaimselt,» kommenteeris Harris.

Arsti sõnul vajab Dale kindlasti professionaalset abi: «Ravivõimalused on olemas, kuid kui Dale peagi abi ei saa, võivad tulevikus ees oodata suured riskid. Selliste patsientide puhul on alati mureks suitsiid - nad tunnevad, et sellest pole võimalik muud moodi lahti saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles