Toomas Hendrik Ilves sõitis töövisiidile USAsse ilma Evelinita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves Vastuvõtul New Yorgi Eesti Majas
Toomas Hendrik Ilves Vastuvõtul New Yorgi Eesti Majas Foto: Annika Haas

Riigipea Toomas Hendrik Ilves sõitis teist korda välisvisiidile ilma kaasa Evelinita ja seda taas USAsse.

Nii nagu hiljutisele Norra riigivisiidile sõitis Toomas Hendrik üksi, läks ta ka USAsse ÜRO Peaassambleele ilma Evelin Ilveseta.

Meenub aasta tagasi võetud foto, kus Evelin ja Toomas Hendrik Ilves poseerivad rõõmsalt ÜRO Peaassambleel toimunud vastuvõtul New Yorgis koos Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama ja esileedi Michelle Obamaga.

Foto: Facebook / Sonya N. Hebert

Pärast seda kui ajakiri Kroonika avaldas Evelin Ilvesest fotod, kus naine kohvik Komeedi terrassil toona tundmatu tõmmu noormehega suudleb, on Toomas Hendrik välisvisiitidel ja vastuvõttudel osalenud üksi.

Riigipea ei ole küll skandaali kommenteerinud, aga Norra riigivisiidil käis mees üksi ning USA riigipead Barack Obamad võõrustas ta taas ilma Evelinita.

Möödunud nädalal WHO Euroopa regiooni aastakonverentsi väisanud Evelin Ilvese visiit lõpes päev enne Toomas Hendriku USA visiidi algust, seega oleks naine saanud ehk kaasa sõita küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles