Ameerikas tuuritav Metsatöll: rahvast on rohkem kui eelmistel kordadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokenroll ja Metsatöll: turvamehed Metsatöllu kontserditel higiseks ei lähe, küll aga bänd. Pildil vasakult: Lauri Õunpuu, Markus Teeäär, Marko Atso ja Raivo Piirsalu.
Rokenroll ja Metsatöll: turvamehed Metsatöllu kontserditel higiseks ei lähe, küll aga bänd. Pildil vasakult: Lauri Õunpuu, Markus Teeäär, Marko Atso ja Raivo Piirsalu. Foto: Metsatöll

Sel kuul Põhja-Ameerikasse suundunud Metsatöll annab kohalikele rohkem kui 20 kontserti.

Mehine ja rokkiv ansambel Metsatöll tuuritab Põhja-Ameerikas juba kolmandat korda ning seekord koos Fääri saarte poiste Tyriga ja šveitslaste Eluveitega.

Metsatölli solist Markus Teeäär kirjutas tuuril olles, et seni on kontserdid läinud päris mõnusalt: "Rahvast on rohkem kui eelmistel kordadel ja vastuvõtt on üllatavalt soe," lisas mees.

Vaata videost, kuidas bänd Ameerikas Charlotte'i linnas vastu võeti!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles