Eestis toimub esmakordselt maailmas laineid löönud Vogue Ball!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis toimub esmakordselt maailmas laineid löönud Vogue Ball!
Eestis toimub esmakordselt maailmas laineid löönud Vogue Ball! Foto: Leiomy Maldonado
Glamuuri, ilu ja stiili armastajatel on põhjust seada sammud 11. oktoobril klubisse Hollywood, kus esmakordselt Eestis antakse stardipauk populaarsele tantsuvõistlusele Vogue Ball, mis toob kohale kolm tantsumaailma legendi.

 

Rahvusvahelise tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session raames leiab 11. oktoobril aset selle sügise üks suurimaid üllatusi, kus show ja vaatemängulised etteasted rabavad külastajad jalust.
 

 

Eestisse lendavad selle suurejoonelise sündmuse tarvis maailma kolm legendi: Mother Leiomy Prodigy (US), Archie Burnett (US) ja Dashaun (US), kes on poppstaaride muusikavideotes (nt Icon Pop – All Night) ja telesaadetes (nt America’s Best Dance Crew) olnud juba aastaid ning teevad koostööd artistidega üle maailma.

 

 

Vogue Ball on tantsuvõistlus, kus oma oskused panevad proovile hetkel ühe kuumima tantsustiili viljelejad, kelle kostüümid, energia ning vapustav ilu ei jäta külmaks ühtegi hinge! Sel aastal on võistluse teema «Disney printsessid» ning igale kategooriale on ettenähtud oma tegelane.
 
Runway kategooria, kus saab näha catwalk’i, on sel aastal tuhkatriinude päralt, samas kui new way tantsijatel tuleb olla merineitsi Ariel. Old way tantsijad peavad sel aastal olema Araabia-hõngulise Jasmine rollis ning vogue fem kehastub Lumivalgekeseks.

 

 

Kogu show, kostüümid ja etteasted järgivad Disney teemat ning tulemuseks on midagi sellist, mida Eesti pole veel näinud! Sel õhtul mängivad muusikat DJ Esgrove (FIN) ja DJ MVP (EST), kelle suurepäraseid hitte varem klubi Hollywood’i peohundid kuulnud ei ole.

 

 

Tantsijad ei hoia end tagasi, sest iga kategooria parim prints ja printsess astuvad võistlustulle järgmisel päeval JJ-Street Baltic Session World Match Off finaalüritusel Nordea Kontserdimaja laval.

 

 

Hollywood on lähemal kui kunagi varem, seega on aeg võtta kaasa oma parimad sõbrad, otsida välja stiilseimad rõivad ning saabuda õhtule, mida kaua ei unusta!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles