Vene Wikipedia: Pevkur on nüüd abielus lehmaga, varem Saagimiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene Wikipedia leht andmetega Hanno Pevkuri kohta
Vene Wikipedia leht andmetega Hanno Pevkuri kohta Foto: elu24.ee

Internetienstüklopeedia Wikipedia venekeelne variant teatab artiklis Hanno Pevkuri kohta, et too on abielus lehmaga ning sisaldab muid naljakaid libafakte.

Wikipedia teatab, et 2002. aastal kaitses meie sotsiaalminister Hanno Pevkur Tartu ülikoolis tööd teemal «Kohaliku omavalitsusüksuse sisemise detsentraliseerimise probleemid osavalla ja Sevastoopoli linnaosa näitel».

Ka eestikeelses Wikipedias seisab, et reformierakondlane Pevkur lõpetas 2002. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduskonna bakalaureusetööga «Kohaliku omavalitsusüksuse sisemise detsentraliseerimise probleeme osavalla ja linnaosa näitel».

Mehe keeleoskustest on ära märgitud lisaks vene, inglise ja saksa keelele ka poola, krimmi tatari, vanatevtoni, kiriku-vene, vana-armeeni- ja soome keel.

Eraelu rubriigis teatatakse, et Pevkur on abielus lehmaga ja tal on kaks last, kes on Reformierakonna väljapaistvad funktsionärid.

Vabal ajal harrastab meie sotsiaalminister iluuisutamist ja  eesti rahva suure juhi Andrus Ansipi figuuride voolimist savist.

Varem on Pevkur olnud abielus kuulsa Eesti lauljanna Anu Saagimiga, kes on praegusel ajal tegev eesti rahvapornomuusikalides.

Peale uudisnupu ilmumist võttis Elu24 toimetusega ühendust Sotsiaalministeeriumi meedianõunik Jana Rosenfeld, kes teatas, et näpukas Vene Wikipedia leheküljel on tänaseks parandatud.

Kiika siiski ka Vene Wikipedias Hanno Pevkuri kohta kuid üleval olnud infot meie pildigaleriist! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles