Teleekraanidele jõuab uus kultuurisaade «Plekktrumm»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Plekktrumm» on ETV2 esmaspäevaõhtune kultuurile pühendatud vestlussaade, mille kulgu juhib otse-eetris Joonas Hellerma.
«Plekktrumm» on ETV2 esmaspäevaõhtune kultuurile pühendatud vestlussaade, mille kulgu juhib otse-eetris Joonas Hellerma. Foto: ERR

«Plekktrumm» on ETV2 uus esmaspäevaõhtune kultuurile pühendatud vestlussaade, mille kulgu juhib otse-eetris Joonas Hellerma. 22. septembril eetrisse jõudev avasaade küsib kultuuri jõu järele – kas kultuuris leidub vastujõudu ajal, mil me peame taas tegelema oma vabaduse kaitsmisega ning keeruline on säilitada tasakaalu maailmas toimuvate sündmuste suhtes. 

««Plekktrumm» annab inimestele rohkem aega oma mõtete sõnastamiseks,» ütles Joonas Hellerma. «Kultuuri kaudu tekib võimalus siduda universaalsed küsimused päevakohaste teemadega, mis ühiskonnas parasjagu tooni annavad.»
 
«Saab olema väljakutse, kuidas luua vestlusruumi, mis vaatajale korda läheks, aga julgeks samas külaliste eneseväljenduseks ka piisavalt aega võtta. Head sõnastused vajavad õiget silmapilku. Püüame luua saadet, mis on niisugustele silmapilkudele avatud,» kirjeldas Hellerma uue saate ootuses.
 
Uus kultuurisaade «Plekktrumm» on ETV2 eetris esmaspäeviti kell 21.30 alates 22. septembrist.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles