Soe ja südamlik Artjom Savitski kontsert Massimos

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna suurimas restoranis Massimo said külalised möödunud reedel kuulda armastatud laulja Artjom Savitski uut singlit „Seistes pilvedel“. Singel räägib loo sellest, kuidas vahel unustatakse karjäärile ja materiaalsetele väärtustele keskendudes kallid inimesed enda ümber.

Foto: Tõnis Bramanis

Andeka noorhärra teistlaadne ja mitte nii harjumuspärane olemus vallutas kogu restorani külaliste südamed. Artjomi valdav rõõmus olek ja pidev naeratamine, avatus ning vahetus tõid sügisõhtusse mõnusa muusika ning kaasahaaravad meloodiad.

Foto: Tõnis Bramanis

Õhtu jooksul täitis saali mitmed korrad aplausidemeri ja üheskoos lauldi kaasa Artjomi tuntumaid laule. Muusiku siirust laval oli raske mitte märgata ning publik premeeris artisti kontserdi lõpus rohkete aplauside ning tagasikutsumisega.

Foto: Tõnis Bramanis

Oma uue singli esitamise ajal kostitas Artjom igat külalist kihiseva märjukesega ning restoran Massimo üllatas samuti kõiki külalisi kokteliga.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles