Laur Joamets rääkis, kuidas ta Ameerika kantritähe bändi sattus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sturgill Simpsoni kitarrist Laur Joamets David Lettermani saates
Sturgill Simpsoni kitarrist Laur Joamets David Lettermani saates Foto: Late Show with David Letterman

Dramamama endine kitarrist Laur Joamets on Ameerika kantrilaulja Sturgill Simpsoni bändi koosseisus üles astunud David Lettermani ja Conan O'Brieni jutusaates.

Joamets rääkis väljaandele The Fader, millist teed pidi ta sattus ansamblisse, mis peagi legendaarse Willie Nelsoni soojendusesinejana üles astub.

«Kas olete kuulnud bändist nimega Rival Sons? Nad mängisid kaks aastat tagasi esimest korda Eestis ja Dramamama soojendas neid. Kontserdil kohtus trummar Michael Miley oma tulevase naisega. Enne, kui arugi sain, olid nad abielus ja nüüd on neil armas pisipoeg. Tuuritamise vahepeal veetis ta aega Eestis ja loomulikult soovis ta suhelda muusikutega. Hakkasime koos esinema ja tegime isegi Venemaal nädalase tuuri. Pärast esinemist ütles ta mulle, et võiksin Nashville'i üle vaadata ja arvasin, et see on hea mõte. Kuid lihtsalt lennupileti ostmisest pole kasu, sul peavad mõned kontaktid olema. Küsisin, kas ta tunneb kedagi Nashville'ist. Ta andis mulle produtsent Dave Cobbi kontakti. Rival Sonsil ja Sturgill Simpsonil on sama produtsent. Eelmisel suvel saatsin talle mõned lingid oma kitarrimängust ja talle meeldisid need. Seejärel saatis Sturgill mulle e-maili, et tuleksin nendega Ameerikasse mängina,» kirjeldas Joamets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles