8 müüti, mida kinnistavad romantilised komöödiad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katherine Heigl
Katherine Heigl Foto: SCANPIX

Hiljuti Austraalias läbi viidud küsitlusest selgus, et ligi poolte inimeste ettekujutuse ideaalsest suhtest on rikkunud romantikafilmid.

Yahoo! Shine tõi välja kaheksa müüti Hollywoodi romantilistest komöödiatest, mida tasub tähele panna.

1. Sa lihtsalt tead, et tema on See Õige ja sul on õigus. Me kõik oleme mingil hetkel seda tundnud ja enamik on pidanud oma eksimust tunnistama.

2. Muuda ennast ja ta armub sinusse. Kui tihti on keskpärase välimusega tüdruk selga ajanud vapustava kleidi ning võrgutanud kuti, kes pool tundi tagasi tema nimegi ei teadnud? See kõik kuulub paraku Tuhkatriinu-muinasjuttu.

3. Seks lahendab probleemid. Kui probleem pole just selles, et ta tahaks hetkel seksida, siis juhib see vaid tähelepanu probleemilt kõrvale, mitte ei lahenda seda.

4. Raskelt kätte saadava mängimine töötab. Tõelises elus huvi puudumist mängides arvab mees, et sul puudub huvi. Ta võib sind tahta, kuid on tõenäoliselt liiga arg, et midagi ette võtta.

5. Kui sa põgened, järgneb ta sulle. Kui ta pole just väga enesekindel või täiesti totakas, ei hakka ta lolli mängima. Enamik kutte istub pigem murtud südamega kodus.

6. Sa ei vaja tema telefoninumbrit. Romantilistes komöödiates leiab mees alati su telefoninumbri ja helistab kindlasti. Ja kui ta seda ei tee, armastad teda mingil põhjusel veel rohkem.

7. Armastus muudab teda. Armastus võidab kõik, kas pole? Kanepisõltuvuse. Videomänguhulluse. Halvad pesemisharjumused. Tegelikult mitte. Ta võib mõneks ajaks end sinu pärast muuta, kuid püsiva muutuse saab teha inimene vaid enda jaoks.

8. Armastus ei tunne sotsiaalmajanduslikke piire. Isegi kui suudame üle vaadata suurtest klassi-, hariduse- ja palgaerinevustest, tulevad mängu teise inimese ebakindlused. Rääkimata sellest, et raha on paarisuhtes üks peamisi tüliallikaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles