Ilmar Raagi uue mängufilmi «Ma ei tule tagasi» esitlus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jõuab kinodesse Ilmar Raagi uus mängufilm «Ma ei tule tagasi», kuid juba neljapäeva õhtul toimus filmi meeleolukas esilinastus.

Eesti, Venemaa, Valgevene, Kasahstani ja Soome koostööna valminud film «Ma ei tule tagasi» on üles võetud vene keeles ja vene näitlejatega.

«Ma ei tule tagasi» on Ilmar Raagi neljas film.

Filmi peaosades on noor näitlejanna Polina Poškaruk ja lastekodust pärit Viktoria Lobatševa. Viktoria kohta on režissöör Ilmar Raag öelnud, et tema tausta tõttu uskus ta kõike, mida tüdruk kaamera ees tegi.

Foto: Viktor Burkivski

Filmi stsenarist Jaroslava Pulinovitš on tõusev täht vene teatrimaailmas. Soome operaator Tuomo Hutri on oma riigi üks tunnustatumaid kaameramehi.

Filmi pidulik esilinastus toimus neljapäeva õhtul Coca-Cola Plazas. Külalistena olid kohal filmi ühes peaosas, Anja rollis, säranud Polina Poškaruk. Eesti esilinastusele tuli kohale ka  helilooja Panu Aaltio, kes on Soome üks edukamaid filmimuusika loojaid.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles