Ilus muusika! Pink ja Dallas Green annavad koos välja albumi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pink ja Dallas Green annavad koos välja albumi
Pink ja Dallas Green annavad koos välja albumi Foto: promo

P!NK aka Alecia Moore ja Dallas Green on salaja töötanud koostööprojektiga «You+Me» (hääldus You and Me) ja annavad nüüd koos välja albumi «rose ave.», mis ilmub 14. oktoobril läbi RCA Recordsi.

Album on juba iTunes-ist eeltellitav ja esimest ilusat lugu «You+Me» saab juba nautida.

Alecia Moore ja Dallas Green võtavad oma kööstööd «You+Me» projektiga väga kirglikult. Nad kohtusid aastaid tagasi läbi Alicia abikaasa Carey Hart`i ja tundsid koheselt head klappi ja soovi koos muusikat luua. Alicia kutsus Dallase Los Angelesse, et proovida kirjutada koos paar lugu ning tulemuseks oli hoopis 8 lugu ühe nädala jooksul. Selle peale otsustas duo, et kirjutavad veel lugisid ja annavad välja ühisalbumi.

Dallas Green, tuntud ka kui City and Colour, on saavutanud ülemaailmse edu, müües välja mainekaid staadionituure. Ta on välja andnud 4 stuudioalbumit, millest kõik on saavutanud Kanadas «plaatinumi staatuse». Dallas Green on ühtlasi saanud ka 3 Juno Awardsi, mille hulgas ka kaks Songwriter Of The Year auhinda (aastatel 2009, 2012).

Foto: promo

«rose ave.» lugude nimekiri:

01 Capsized

02 From a Closet in Norway (Oslo Blues)

03 Gently

04 Love Gone Wrong

05 You And Me

06 Unbeliever

07 Second Guess

08 Break The Cycle

09 Open Door

10 No Ordinary Love

Kuula ilusat lugu ja vaata kuidas Alecia Moore ja Dallas Green selle ühisalbumiga koostööd teevad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles