Sven Sester mängib kodumaises komöödias Saagimi abikaasat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tootmisesse on sukeldunud uus Eesti komöödiafilm, tööpealkirjaga «Kormoranid». Linateosel on olemas kõik eeldused, et sellest saaks Next Big Thing meie kiratsevas kodumaises filmitööstuses.

Filmi tootjaks on produktsioonifirma Kuukulgur Film, mille alt on valminud viimaste aegade peamised nii publikumenu, kui mainet toonud mängu- ja dokumentaalfilmid - «Sügisball», «Jan Uuspõld läheb Tartusse», «Müümise kunst».

Kormoranide stsenaristideks-režissöörideks on Andres Maimik ja Rain Tolk, sama tandem, kes on vastutav ka eelmise kassahiti «Jan Uuspõld läheb Tartusse» tohutu menu eest.

Žanriks on must komöödia ning selle stsenaariumile on hea hinnangu andnud kõik eksperdid ning ka juhulugejad, kelle kätte on käsikiri sattunud

Juhan Ulfsak: Haruldane juhtum – stsenaarium, mis juba lugedes naerma ajab, nii et tilk püksis...


Filmi lugu - mis räägib vanadest rokipeerudest, kes keelduvad kiiktoolides nurgas tiksumast, vaid möllavad selle nimel, et maksku mis maksab uuesti läbi lüüa. Kuid ükskõik, mida nad ette ei võtaks, läheb asi järjest hullemaks.

Intrigeeriv film pakub nii kaasakiskuvat komöödiat kui inimlikku draamat. Eeskujuks on rokiklassikute hiilguse ja naeruväärsuse portreteerimisel mitmed ameerika ja inglise huumoriklassikud - Spinal Tapist Statistideni.

Loomulikult näeme osades eesti näitlejate raskekahurväge: peaosi kehastavad Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis ja Jüri Vlassov - nimed, mis lähemat tutvustamist ei vaja.

Kõrvalrollides näeme eesti kuulsusi Tanel Padarist  Anu Saagimini. Mitmed avaliku elu tegelased astuvad üles nende jaoks tavatutes rollides.

Filmis kõlab tohutu kogus eesti uuemat ja vanemat muusikat. «Kormoranid» on hoogsatempoline, naerma ajav, aga ka lohutust pakkuv komöödia inimestest, kes olusid ja aegu trotsides ning ennast ületades saavutavad ihaldatud sihi – just selline lugu, mida vaatajad vajaksid praegusel raskel ajal.

Kiika pildigaleriid võttepäevast, kus ühes stseenis astuvad üles Sven Sester ja Anu Saagim kinky abielupaarina, kes meelitavad enda koju rok`n`rollima vana rokipeeru Jüri Vlassovi aka Tormilinnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles