George Clooney saab saavutuste Kuldgloobuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: SCANPIX

USA näitleja, režissöör ja produtsent George Clooney saab järgmisel aastal filmiauhindade Kuldgloobuste jagamisel saavutuste Kuldgloobuse.

Kuldgloobuste jagamisgala korraldajate sõnul saab 53-aastane staar Cecil DeMille´i auhinna oma «panuse eest nii kaamera ees kui taga», edastab BBC.

Hollywoodi välisajakirjanike assotsiatsiooni teatel on Clooney panus võrdväärselt suur nii meelelahtustööstusesse kui humanitaartöösse.

Kuldgloobuste jagamine toimub 11. jaanuaril 2015.

DeMille`i auhinna on varem saanud Martin Scorsese ja Steven Spielberg ning ka hiljuti lahkunud Robin Williams.

Selle aasta alguses sai nimetatud filmiauhinna Woody Allen, kes ei olenud seda siiski Los Angeleses vastu võtmas.

Clooneyle ei ole Kuldgloobused võõrad, kuna ta on neile kandideerinud oma osatäitmisetag filmides «The Descendants», «O, Brother Where Art Thou» ja «Syriana».

George Clooney abiellub oma kihlatu, Briti inimõigusadvokaadi Amal Alamuddiniga selle kuu lõpul Veneetsias.

Kuldgloobuse auhinnad (inglise keeles Golden Globe Awards) on USA  filmi- ja teleauhinnad, mis antakse välja igal aastal õhtusöögigalal.  

Auhindinnatseremoonia taga on Hollywoodi Välisajakirjanike Assotsiatsioon ning seda on korraldanud alates 1944. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles