Tanel ja Ines taas koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Eesti talent“ sarja juhivad Eda-Ines Etti ning Tanel Padar.
„Eesti talent“ sarja juhivad Eda-Ines Etti ning Tanel Padar. Foto: TV3

TV3 toob sel sügisel ekraanile rahvusvahelisel formaadil «Got Talent» põhineva suur-show «Eesti talent».
 

Inglismaal loodud, kuid 2006. aastal USAs debüteerinud maailma suurim ja värvikaim talendi-show on tänaseks jõudnud juba rohkem kui kolmekümnesse riiki, nüüd ka Eestisse.

 

«Just tänu sellele, viimasel ajal maailmas enim vaatajate tähelepanu köitnud formaadile on sündinud paljud staarid  – meenutame Susan Boyle´i või Paul Pottsi. TV3 jaoks on «Eesti talent» jätkuks uute andekate inimeste leidmisele ning nende tähelennule hoo andmisele,» ütles TV3 tegevjuht Priit Leito.

 

«Eesti talent» sarja juhivad Eda-Ines Etti ning Tanel Padar.

 

Talendiotsingud on üle maailma toonud ekraanidele kõige hämmastavamaid tegelasi, tehes neist kuulsad supertähed.  Inglane Paul Potts oli lihtne mees, kes müüs mobiiltelefone ning kelle hobiks oli ooperilaul. Pärast saates «Britain’s Got Talent» osalemist muutus müügimees sensatsiooniliseks staariks, kes tänaseks on teeninud üle saja miljoni krooni.

Susan Boyle oli väikeses Šoti linnas elav  tagasihoidlik vanatüdruk, kes saates «Britain’s Got Talent»  lummas oma imelise lauluhäälega tervet maailma ning tõestas, et lauljana läbilöömiseks ei pea olema noor, ilus ja piitspeenike. Boyle’i debüütalbumit on tänaseks ostetud üle 9 miljoni eksemplari.                           

Tänu saatele «Eesti talent» ei pea ka andekad eestimaalased enam vaid koduseinte vahel või külapubliku ees esinema,  vaid saavad seda teha üleriigilises televisioonis ning leida saate kaudu tee väikese Eesti suurtele lavadele.

 

«Eesti talent» ei sea vanusepiiranguid,  oodatud on kõik, kes millegi poolest andekad, osaleda võivad nii lauljad, tantsijad, akrobaadid, trikitajad, koomikud kui pillimehed; samuti on oodatud nii sooloetteasted kui grupid.   

 

Registreerimine sügishooaja suurprojekti «Eesti talent» on alanud ning juba praegu tasub endast märku anda aadressil eestitalent@tv3.ee või telefonil 51919090

 

Talendisaate tegijad sõidavad läbi terve Eestimaa, et kõik varjatud anded üles leida.

Saate «Eesti talent» peaauhind on 250 000 krooni ning võitja selgub jõuludeks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles