Monica Tuvi pidas kajakaga õhuvõitlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monica Tuvi
Monica Tuvi Foto: Lauri Kulpsoo

«Lasin hetkeks koera vabalt liikuma ja siis tuli suur kajakas pikeerima. Lendasin hullu kisaga peale ja sain koera kätte,» räägib tantsijatar, kuidas ta päästis oma chihuahua-tõugu sülekoera jultunud linnu rünnaku käest.

Tuvi kirjeldab sündmusi, mis leidsid aset jalutuskäigul Tallinnas sadama piirkonnas, kus armastavad liikuda pirakad kajakad, vahendab Õhtuleht õnneliku lõpuga vahejuhtumit. Lisaks selgub, et Tuvi koer nimega Dollar, vanus neli aastat, eelistab praeguse ilmaga püsida varjus, kuid talub ilmaolusid vapralt.

Paarikiloste chihuahua-tõugu koerakeste heaolu on saanud viimastel päevadel jutuaineks seetõttu, et hiljuti surmas üks kajakas Viimsi rannas omapead jäänud seda tõugu koerakutsika. Chihuahua'de populariseerimiseks on andnud suure panuse seltskonnatibi Paris Hilton, kes just sellise koeraga piltidel meeldib poseerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles