Daniel Craig hakkab mängima amatöördetektiivi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: SCANPIX

Briti päritolu Hollywoodi staar, James Bondi kehastaja Daniel Craig hakkab mängima Rootsi kirjaniku Stieg Larssoni raamatu põhjal valmivas filmis amatöördetektiivi ja ajakirjanikku Mikael Blomkvisti.

Väidetavalt on Craig filmi tootjaga juba lepingu sõlminud, kirjutab Hollywood Reporter.

Blond britt hakkab mängima peaosa filmis, mis kannab pealkirja «Mehed, kes naisi vihkavad». Sama pealkirja kannab ka Larssoni romaan.

Craigi esindaja sõnul on näitlejal aega seda filmi teha, kuna 20. Bondi filmi tegemine on määramata ajani edasi lükatud.

Filmi režissööriks on David Fincher. Esialgu pakuti Blokvisti rolli Brad Pittile, kuid teadmata põhjusel näitleja loobus sellest. Naispeaosatäitja nime ei ole veel avalikustatud.

Oletatakse, et Lisbeth Salanderi rolli võib minna «Twilight» staarile Kristen Stewartile või siis filmist «Juno» tuntud Elaine Pagele.

Stieg Larssoni kolmest detektiivromaanist on juba filmid tehtud. Rootsis valminud linateostes mängivad peaosalisi Michael Nygvist ja Noomi Rapace.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles