Tartu Uue Teatri kuumad näitlejad tegid bändi ja avaldasid värske muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Uue Teatri näitlejad tegid bändi Kaks Pead
Tartu Uue Teatri näitlejad tegid bändi Kaks Pead Foto: Erakogu

Noortest näitlejatest koosnev värske duo Kaks Pead avaldas oma esimese singli «Tea, ma ei peta».

Vanemuise teatris esimest hooaega töötav Veiko Porkanen ja vabakutseline näitleja Madis Mäeorg mängivad sel reedel, 19. septembril Tartu Uues Teatris esietenduvas lavastuses «Tõde ei anta kellelegi andeks», mis on inspireeritud 80ndate menubändi Milli Vanilli menu- ja häbiloost.  
 
Ansambel Kaks Pead sündis prooviprotsessi käigus, kui trupp soovis popmuusika ellu süüvinuna proovida, mis materjali on neil endil, et teha bändi.
 
Eksperiment võttis hoopiski tormilisema pöörde ja noormehed hakkasid ideed bändist juba tõsisemalt peas veeretama, tehes päeval proove teatris ning öösiti bändiproove. «Tõde ei anta kellelegi andeks» lavastaja Tormi Torop tegi poistele video, koreograaf Kristjan Rohioja õpetas tantsima ning dramaturg Tõnis Parksepp kirjutas väärilised sõnad.
 
Kaks Pead esimene singel  ja video «Tea, ma ei peta» avaldatakse publiku rõõmuks täna ning seda võib lavastaja Tormi Toropi sõnul kuulda ka lavastuses «Tõde ei anta kellelegi andeks».
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles