Katrin Viirpalu proovib kätt nii spordiuudiste lugeja kui ka tegijana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Katrin Viirpalu
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Katrin Viirpalu Foto: Jelena Rudi

Septembri alguses läks ETV-s käima projekt, kus vahetusse läksid üheksa saate juhid. «Terevisiooni» üks saatejuhtidest Katrin Viirpalu hääletati rahva poolt spordiuudiste lugeja kohale.

Särav saatejuht Katrin Viirpalu, kes hääletati sporditoimetaja kohale, saab lisaks ankrutööle ka spordiuudiste tegijana kätt proovida, vahendab portaal Menu.

«Me kavatseme kindlasti Katrini saata ka spordivõttele,» sõnas sporditoimetuse juht Rivo Saarna, et Katrin läheb ka majast välja lugu tegema.

Kõik sai ilmselt alguse sellest, kui Urmas Vaino avaldas projekti ajal video, kus palus televaatajaid, et nood spordialaste teadmistega palju nalja põhjustanud Viirpalu just Lembitu Kuuse toolile hääletataks.

Saarna usub, et Viirpalu spordiuudiseid toimetades tähtsaid nimesid sassi ei aja, sest ankru formaat välistab suuresti eksimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles