Hendrik Normann: pulmareis jääb esialgu ära

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann ja Katre Kütt suundumas Õnnepaleesse, 21.08.2008
Henrik Normann ja Katre Kütt suundumas Õnnepaleesse, 21.08.2008 Foto: Erakogu
Meie tuntud naljamees Hendrik Normann pihtis Buduaari staarreporter Marko Tublile, et esialgu lükkub tema pulmareis noorikuga edasi.
"Me ei ole veel kindlat pulmareisi kuupäeva paika pannud," rääkis näitleja Hendrik Normann. "Hetkel on töökohustusi ka nii palju, et midagi kindlat ei saa välja öelda."

Eelmisel neljapäeval registreeris Tallinna perekonnaseisuametis oma abielu paljude eestlaste lemmiknäitleja Hendrik Normann ja tema kallim Katre Kütt (21).

Vaatamata uhkele pulmapeole, pole noored veel selgusele jõudnud pulmareisi kuupäevas, kuna hetkel on meespool hõivatud tööga. Salvestakse "Eestlase ja venelase" uusi osasid, kus mängib üht peaosa ka Hendrik.

Vaatamata tihedale töögraafikule on noored väga õnnelikud ning inimestele, kes siiani heietavad nende vanusevahest, soovib Normann edu. "See on nende probleem ja sellega panen ma selle teema ka lukku."

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles