Anne & Stiil kutsub ilulema koos staaridega

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne & Stiil Ilustuudio tähistab uue iluhooaja algust koos Krista Lensini, Ülle Lihtfeldi, Anu Saagimi, Beatrice`i, Reet Ärmati, Electra, Evelyn Ventsli ja Lea Liitmaga
Anne & Stiil Ilustuudio tähistab uue iluhooaja algust koos Krista Lensini, Ülle Lihtfeldi, Anu Saagimi, Beatrice`i, Reet Ärmati, Electra, Evelyn Ventsli ja Lea Liitmaga Foto: Olga Makina

Anne & Stiil Ilustuudio kutsub tähistama uue iluhooaja algust koos staaridega!

Anne & Stiili ilustuudio ja Medemis ootavad Sind sünnipäeva peole 19. septembril kell 19. Medemis Clinic - 10 aastat ilu heaks! 

Foto: Olga Makina

Kohal on ja jagavad oma ilusaladusi Medemise „kaanetüdrukud“: Anu, Krista, Lea, Beatrice, Ülle, Electra, Evely ja Reet. Medemise spetsialistid  tutvustavad kuumimaid trende iluhoolduses.

Foto: Viktor Burkivski

Õhtu peaesinejaks on laulja ja laulukirjutaja Mikk Tammepõld, kes esitleb sooloalbumit «On asju, milles eksida ei saa» ning esitab spetsiaalselt selleks õhtuks koostatud kava.

Tervitusjookidega kostitab Moët & Chandon ja hõrgutavaid suupisteid pakub Katharinenthali kohvik.

Igale osalejale luksuslik kinkekott Medemise kinkekaardi ja uudsete ilutoodetega Domina Elegansilt, Sesdermal (väärtusega 50 €).

Pidu kulgeb edasi Hennessy lainetel restoranis Clazz, muusika ja mõnusa seltskonnaga.

Ilustuudio õhtu toimub Medemis Clinic (Tallinn, Narva mnt 7, 6. korrus) 19. septembril kell 19–21.

NB! Afterparty restoran-lounge’is Clazz alates 21.30.

Piletid Piletilevist!

Vaata lisaks SIIT!

Copy
Tagasi üles