Mihkel Raua raamatust «Musta pori näkku» valmib filmistsenaarium

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud inspireerib filmiinimesi
Mihkel Raud inspireerib filmiinimesi Foto: Elmo Riig / Sakala

Selleks kirjatööks andis Kultuurkapital Luxfilmi režissöör-produtsent Anu Aunile 25 000 krooni.

Filmiprojekti produtsent on Ivo Felt Allfilmist. Ta ütles, et loodab näha näha stsenaariumi esimest versiooni tänavuse aasta lõpuks. Aun ei soovinud midagi suuremat stsenaariumikirjutamisest kõneleda, mainides, et loomulinguliste plaanide avaldamiseks on aeg veel liiga varajane. Selle peale, et Raua raamatust võiks filmi teha, tuli Luxfilmi režissöör Priit Pääsuke, kes hakkaks ka filmi režissööriks, kui asi kord filmimiseni jõuab.

 

Veel tasub kultuurkapitalilt rahasaanutest mainida luuletaja Kristiina Ehinit ja noorte-Oscari saanud filmimees Tanel Toomi, kes said 180 000 krooni, mida nimetatakse «Ela ja sära» stipendiumiks. Näiteks näitleja Sepo Seeman küsis raha Thbilisisse sõiduks. 6000 krooni Gruusiasse tetrifestivalile sõiduks ongi nüüd Seemani oma. Vähemalt telereklaamide järgi tundub, et Gruusiasse minna on Seemanil igati hea idee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles