Rikkuselt kolmas Ameerika mees ostis Estonia klaveri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Laul
Indrek Laul Foto: Postimees.ee

Estonia klaverivabriku omanik Indrek Laul rääkis saates «Tõuse ja sära!», et Estonia klaverivabriku uusima mudeli ostis hiljuti endale koju Ameerika rikkuselt kolmas mees, multimiljardärist tarkvaraärimees Larry Ellison.

Estonia 210 mudel on Eestis olemas ainult Hugo Treffneri gümnaasiumi aulas ja hiljuti ostis Estonia klaveri ka üks Hiina seitsme tärni hotell, mis asub mägedes ja näeb välja nagu loss, vahendab Menu.

Laul rääkis, et need, kes on omal erialal kaugele jõudnud, on enamasti õppinud muusikat: «Näiteks The New York Times kirjutas sellest pika artikli, kuidas väga tuntud maailmanimed on õppinud muusikat ja peavad seda oluliseks hariduse verstapostiks.»

Laulu perekond kolis Eestisse tagasi kaks aastat tagasi, kuid tema isiklikult on veel vägagi palju Ameerikaga seotud, sest 90 protsenti Estonia klaveritest läheb Ameerikasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles